Site icon artville.

Τα αγαπημένα του Μαρτίου

Advertisements

Καλό μήνα σε όλες κι όλους!

Βρισκόμαστε ήδη στον δεύτερο μήνα της άνοιξης και το Πάσχα πλησιάζει, παρόλο που στην παρούσα φάση ο καιρός δεν φαίνεται να το συμμερίζεται, μιας και είναι βροχερός και συννεφιασμένος με χαμηλότερες θερμοκρασίες από τις προηγούμενες μέρες.

Τα αγαπημένα του προηγούμενου μήνα περιλαμβάνουν λίγο απ’όλα, αλλά κυρίως προϊόντα περιποίησης προσώπου, αφού τον Μάρτιο ασχολήθηκα αρκετά με την περιποίηση της επιδερμίδας μου, κάτι που ομολογουμένως παραμέλησα μέσα στον χειμώνα.

Ας δούμε, λοιπόν, τα αγαπημένα του Μαρτίου 2023:

Η φράση του μήνα:

Η φράση που μου κέντρισε το ενδιαφέρον τον προηγούμενο μήνα προέρχεται από τον συγγραφέα, Τζον Στάινμπεκ. «Και τώρα που δεν οφείλεις να είσαι τέλειος, μπορείς να είσαι καλός». Πρόκειται για μία φράση που με βοηθά αρκετά, ειδικά σε δύσκολες μέρες που τα πράγματα δεν πάνε όπως θέλω ή νιώθω πως δεν κάνω αρκετά.

Το τραγούδι του μήνα:

Η σειρά του μήνα:

Η σειρά που παρακολούθησα όσο καμία άλλη μέσα στον Μάρτιο ήταν το Unbreakable Kimmy Schmidt που μάλιστα ολοκλήρωσα το Σάββατο, την 1η μέρα του μήνα. Η σειρά ξεκίνησε να προβάλλεται από το Netflix το 2015 και ολοκληρώθηκε το 2019, ενώ υπάρχει και ένα ειδικό διαδραστικό επεισόδιο που προβλήθηκε το 2020. Πρόκειται για μία κωμική σειρά που μου άρεσε ανέλπιστα πολύ και χαρακτηρίζεται από το έξυπνο χιούμορ, αλλά και τα θετικά μηνύματά της.

Η αγορά του μήνα:

Μέσα στον Μάρτιο, αγόρασα ένα μπεζ overshirt σε όψη δερματίνης. Είναι oversized και κατάλληλο τόσο για την άνοιξη όσο και για το φθινόπωρο. Είναι ακόμα διαθέσιμο και μπορείτε να δείτε την τιμή σε αυτό το link.

Τα καλλυντικά του μήνα:

Σ’αυτή την κατηγορία, θα σας μιλήσω για τρία προϊόντα:

Το συγκεκριμένο τζελ το αγόραζα και παλιά και το αγόρασα ξανά πρόσφατα. Το χρησιμοποιώ σαν moisturizer στο πρόσωπό μου, είναι ενυδατικό και κατάλληλο για καθημερινή χρήση. Είναι από τα καλύτερα προϊόντα περιποίησης που έχω χρησιμοποιήσει ποτέ, εξαιρετικά φιλικό στην επιδερμίδα και κατάλληλο να καταπολεμήσει κάθε είδους ξηρότητα. Προσωπικά, μπορεί να το χρησιμοποιώ μόνο στο πρόσωπο, αλλά είναι κατάλληλο και για το σώμα.

Ο συγκεκριμένος ορός υπόσχεται ότι βοηθά τις βλεφαρίδες και τα φρύδια να αποκτήσουν μία πιο πυκνή όψη και τα καθιστούν περισσότερο υγιή. Αγόρασα το συγκεκριμένο προϊόν για πρώτη φορά και το χρησιμοποιώ εδώ και περίπου δύο εβδομάδες μόνο στις βλεφαρίδες μου. Η αλήθεια είναι πως έχω μείνει αρκετά ευχαριστημένη, αφού έχω ήδη δει διαφορά σε αρκετά ταλαιπωρημένες βλεφαρίδες λόγω συχνής χρήσης μάσκαρα. Θα το συνιστούσα ανεπιφύλακτα σε γυναίκες που αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα.

Για πολύ καιρό, δεν χρησιμοποιούσα ενυδατική -πολύ κακώς- και το δέρμα μου είχε τρομερή ανάγκη από περιποίηση. Χρησιμοποιώ τη συγκεκριμένη ενυδατική για πρώτη φορά και είναι πια μέρος της βραδινής μου ρουτίνας. Λειτουργεί καλά ως προς το κομμάτι της ενυδάτωσης, αφήνοντας το πρόσωπό μου απαλό και μου αρέσει το ότι δεν είναι καθόλου λιπαρή και απορροφάται εύκολα και γρήγορα.

Η αλήθεια είναι πως το κομμάτι του skincare έχει αρχίσει να μ’ενδιαφέρει ιδιαίτερα τον τελευταίο καιρό και ίσως να κάνω ένα άρθρο για πρωινή και βραδινή ρουτίνα περιποίησης – ειδικά αν είναι κάτι που σας ενδιαφέρει. Οπότε, μπορείτε να μου γράψετε σχετικά στα σχόλια.

Αυτό ήταν το post με τα αγαπημένα του προηγούμενου μήνα. Ελπίζω να σας άρεσε και φυσικά, μπορείτε να γράψετε στα σχόλια και για τα δικά σας αγαπημένα! Να έχετε έναν όμορφο Απρίλιο!

Exit mobile version