Site icon artville.

ETSY haul: Οι 5 φθινοπωρινές μου αγορές

etsy haul
Advertisements

Στη σημερινή δημοσίευση θα σας παρουσιάσω τις 5 αμιγώς φθινοπωρινές αγορές που έκανα πρόσφατα από το Etsy. Το Etsy είναι μία από τις αγαπημένες μου επιλογές για ηλεκτρονικές αγορές, αφού υπάρχει τεράστια ποικιλία προιόντων και τιμών, ενώ με τις αγορές μας υποστηρίζουμε, ως επί το πλείστον, μικρές επιχειρήσεις ανά τον κόσμο. Τις συγκεκριμένες αγορές τις πραγματοποίησα τέλη Αυγούστου και με τα περισσότερα καταστήματα να βρίσκονται εκτός Ελλάδας, ο χρόνος αφιξής τους κυμάνθηκε από 15 μέχρι 30 μέρες.

Πάμε, λοιπόν, να δούμε μαζί τι αγόρασα για να ομορφύνω το φετινό φθινόπωρο!

1) Σουβέρ σε σχήμα κολοκύθας

Η κολοκύθα είναι το απολύτως φθινοπωρινό λαχανικό και αυτά τα όμορφα σουβέρ λειτουργούν, πέρα από την χρηστικότητά τους, ως τα πλέον κατάλληλα εποχιακά διακοσμητικά. Τα αγόρασα από το ιταλικό ηλεκτρονικό κατάστημα LittleSparklesOfJoy σε καλή τιμή και με χαμηλά μεταφορικά (2.90). Έφτασαν σε περίπου 15 μέρες, είναι πλεκτά και η ποιότητά τους είναι εξαιρετική.

2) Τέσσερα μαγνητάκια σε σχήμα κολοκύθας σε διάφορα χρώματα

Ακόμα ένα όμορφο φθινοπωρινό διακοσμητικό αποτελούν αυτά τα μαγνητάκια που δεν πωλούνται ξεχωριστά, αλλά έρχονται σε σετ των τεσσάρων. Τα αγόρασα από το ηλεκτρικό κατάστημα DarlingLunaMade που βρίσκεται στην Μάλτα. Η παράδοσή τους ήταν εξαιρετικά γρήγορη και η κατασκευή τους πολύ καλή. Τα μεταφορικά εδώ ήταν λίγο πιο “τσιμπημένα” και περίπου στα 8 ευρώ. Μία όμορφη προσθήκη στον χώρο μας για την εποχή που διανύουμε.

3) Tote τσάντα & σελιδοδείκτες

Λατρεύω τις tote τσάντες! Είναι βολικές, έχουν μεγάλη χωρητικότητα, “βγαίνουν” σε πολλά σχέδια και είναι μία πολύ καλή επιλογή για τις πρωινές και τις απογευματινές ώρες. Ήθελα μία tote με φθινοπωρινό θέμα κι έψαξα πολύ για να βρω μία που να μου αρέσει, μέχρι που βρέθηκα στο ελληνικό (!) BookmarkedCo. Είναι ένα μαγαζί που σίγουρα αξίζει να τσεκάρετε, κυρίως για τους ποιοτικούς σελιδοδείκτες του. Τόσο η τσάντα όσο και οι σελιδοδείκτες έχουν φθινοπωρινό θέμα και εξαιρετική ποιότητα!

4) Κερί σόγιας Autumn Spice

Αγόρασα το συγκεκριμένο κερί σε μεσαίο μέγεθος από το Canary Candle , ένα μαγαζί που προσφέρει πληθώρα επιλογών σε κεριά. Τα κεριά είναι χειροποίητα και φτιάχνονται από σόγια, με το συγκεκριμένο να ταιριάζει ιδανικά με την εποχή που διανύουμε. Η επικρατέστερη μυρωδιά είναι αυτή της κανέλας που συνοδεύεται αρμονικά από το αμύγδαλο, το γαρύφαλλο και το κύμινο.

5) Σετ από φθινοπωρινές καρφίτσες

Η τελευταία αγορά που θα δούμε σήμερα είναι αυτές οι τρεις καρφίτσες που αναπαριστούν ένα μανιτάρι, ένα βελανίδι και ένα φθινοπωρινό φύλλο. Ταιριάζουν όμορφα πάνω σε τσάντες και μπουφάν, αλλά και ως διακοσμητικά σε πίνακες ανακοινώσεων ή και κάπου αλλού. Τα αγόρασα από το DecorationFactory όπου μπορείτε να βρείτε πολλές επιλογές, αλλά και τις εικονίζομενες, τις οποίες μπορείτε να αγοράσετε είτε μαζί είτε χωριστά.

Αυτό ήταν το σημερινό άρθρο του artville! Αν σας άρεσε, μπορείτε, όπως πάντα, να το μοιραστείτε στα social ή να μας αφήσετε σχόλιο με τις σκέψεις σας.

Καλό Σαββατοκύριακο!

Exit mobile version