Site icon artville.

Το νέο album της Lana Del Rey μόλις κυκλοφόρησε!

Advertisements

Το καινούριο άλμπουμ της Lana Del Rey κυκλοφόρησε μόλις χθες! Το πολυαναμενόμενο άλμπουμ είναι το έβδομο για την τραγουδίστρια και κυκλοφόρησε περίπου έναν χρόνο μετά από την ανακοίνωση του τίτλου του, Chemtrails over the Country club, αλλά και της πρώτης της ποιητικής συλλογής με τίτλο, Violet Bent Backwards over the Grass.

Η καινούρια δισκογραφική δουλειά της Lana ήρθε δύο χρόνια μετά από την τελευταία (Norman Fucking Rockwell!) και ήταν προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει μέσα στο 2020, ωστόσο καθυστέρησε λόγω της κατάστασης που επικρατεί με την πανδημία.

Η ίδια είχε δηλώσει ιδιαιτέρως αγχωμένη για την συγκεκριμένη δουλειά, ενώ, σύμφωνα με την ίδια, έμπνευσή της για το συγκεκριμένο δίσκο αποτέλεσαν οι κεντροδυτικές ΗΠΑ. Στα έντεκα τραγούδια του δίσκου περιλαμβάνονται δύο που έχουν ήδη κυκλοφορήσει, το Let me love you like a woman & το Chemtrails over the Country Club, καθώς και το Tulsa Jesus Freak, του οποίου είχε κυκλοφορήσει μόνο ένα μικρό απόσπασμα.

Πάντως και στη συγκεκριμένη δουλειά της Rey συναντάμε πολλά από τα χαρακτηριστικά στοιχεία των στίχων και της μουσικής της, όπως είναι ο έρωτας, η νοσταλγία, το αδιέξοδο της φήμης.

Βασικός της συνεργάτης στην παραγωγή του δίσκου είναι ο Jack Antonoff, με τον οποίο έχει συνεργαστεί πολλές φορές στο παρελθόν. Στα φωνητικά, θα βρείτε την Nikki Lane.

Exit mobile version