Οι αρθρογράφοι του artville

Καλλιόπη
Ιωαννίδη

Είμαι η Καλλιόπη. Tα τελευταία χρόνια ασχολούμαι επαγγελματικά με την διδασκαλία των θετικών επιστημών. Ενίοτε καταπιάνομαι και με τη μουσική. Δηλώνω αθεράπευτα αισιόδοξη. Επίσης  πιστεύω πως η ανθρώπινη ευτυχία πηγάζει από την προσφορά, τη δημιουργία και την εκτίμηση των μικρών στιγμών. Οι μεγαλύτερες αγάπες μου είναι τα βιβλία, η φύση, η επιστήμη, η μουσική, η λαογραφία και η παράδοση. 

Δανάη
Καρδαρά

Είμαι φιλόλογος και τα τελευταία 5 χρόνια εργάζομαι στο χώρο της εκπαίδευσης και της ειδικής αγωγής. Πρόσφατα ολοκλήρωσα το μεταπτυχιακό μου στη δημιουργική γραφή, ωστόσο αγαπώ τη γνώση και την μάθηση και γι’αυτό συνεχίζω να μαθαίνω συνεχώς καινούρια πράγματα. Η συγγραφή είναι το μεγαλύτερο πάθος μου και ασχολούμαι ήδη από την εφηβεία. Εκτός από τη συγγραφή, μου αρέσουν τα sitcoms, οι ωραίες συζητήσεις και οι αισιόδοξοι άνθρωποι.

Δανάη Παπαγιαννοπούλου

Ονομάζομαι Δανάη, είμαι πτυχιούχος του Τμήματος Φιλοσοφίας και τελειόφοιτη φοιτήτρια Κοινωνικής Εργασίας στο τμήμα Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας του Πανεπιστημίου Πατρών. Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι ενεργά στο χώρο της εκπαίδευσης, ενώ δεν σταματάω να διαβάζω και να μαθαίνω για όσα με ενδιαφέρουν. Μερικά από τα πράγματα που αγαπώ σε αυτόν τον κόσμο είναι οι βόλτες στη φύση, οι πίνακες ζωγραφικής και η yoga.