Site icon artville.

Για αυτους που αγαπουν το Star Trek

Advertisements

Το ARTville αγαπάει το Star Trek και δεν το έκρυψε ποτέ.

Έχουμε, λοιπόν, να μοιραστούμε με τους θαυμαστές της σειράς ένα ευχάριστο κι ενδιαφέρον νέο που θα μπορούσε να σας κρατήσει απασχολημένους και να σας μάθει πολλά κατά τους επόμενους μήνες.

Η ιστοσελίδα edx.org είναι μια μεγάλη πλατφόρμα γεμάτη από διαδικτυακά μαθήματα πανεπιστημίων όλου του κόσμου που καλύπτουν μιαν ευρεία γκάμα γνωστικών τομέων . Καταβάλλοντας, μάλιστα, ένα μικρό, τις περισσότερες φορές, ποσό, μπορείτε να λάβετε τη βεβαίωση παρακολούθησης και ολοκλήρωσης των μαθημάτων.

Η εν λόγω, λοιπόν, πλατφόρμα προσφέρει στο κοινό μέσω του ιδρύματος Smithsonian το διαδικτυακό μάθημα: Star Trek: Inspiring Culture and Technology.

Το μάθημα ξεκινάει στις 2 Απριλίου 2019 (ήταν να ξεκινήσει το Φεβρουάριο, αλλά τελικά αναβλήθηκε λόγω ορισμένων τεχνικών προβλημάτων) και θα αποπειραθεί να εξετάσει τον αντίκτυπο της πασίγνωστης σειράς τόσο στη διαμόρφωση της (αμερικανικής κυρίως) κουλτούρας, όσο και στην εξέλιξη της τεχνολογίας.

Αν εγγραφείτε στο μάθημα, κάτι το οποίο είναι απολύτως δωρεάν, θα λαμβάνετε ενημερωτικά mail για τη φύση του και τρέιλερ ως την έναρξή του.

Αν, λοιπόν, αγαπάτε την σειρά ή το διάστημα και έχετε ελεύθερο χρόνο ή απλώς χρειάζεστε κάτι ψυχαγωγικό που θα αλλάξει τη διάθεσή σας και θα σας αποσπάσει από τη ρουτίνα, τότε φαίνεται ως μια ιδανική επιλογή.

To boldly go where no man has gone before.

Περισσότερες πληροφορίες στο www.edx.org

Υ.Γ. Και μη ξεχνάτε πως στο site υπάρχει μια πληθώρα μαθημάτων που θα μπορούσε ούτως ή άλλως να κεντρίσει το ενδιαφέρον σας και να εμπλουτίσει τις γνώσεις σας.

 

Exit mobile version